welkom op somnarium.nl
   Home News Web Links
March 02 2021 14:18:49   
Gebruikers online
Gasten online: 1
Geen leden online

Aangemelde Leden: 2
Nieuwste lid: Frank Savelkoul
Drummer versterkt Somnarium!
Met Elger heeft Somnarium een bijzonder capabele drummer weten te vinden. De zoektocht is lang geweest, maar het was het wachten waard. Elger, welkom, kun je kort iets over jezelf vertellen: wat is je voorgeschiedenis en hoe kom je bij Somnarium terecht?

“Dat doe ik graag”, begint Elger. “Ongeveer 12 jaar geleden kreeg ik mijn eerste snaredrum en ben ik begonnen bij de showband in Nieuwkuijk, waar ik ook drumlessen ging volgen. Met de showband heb ik vele optredens verzorgd in de Benelux.
Na een paar jaar kocht ik mijn eerste drumstel en ook hiervoor ben ik met lessen gestart. Sindsdien heb ik in enkele bands gespeeld, waarmee ik podiumervaring heb opgebouwd. Alle waren coverbands in het pop/rock genre. Nu was ik op zoek naar een band die wat meer in ‘mijn straatje’ ligt en naar meer uitdaging voor mijn drumpartijen. En zo kwam ik terecht bij Somnarium.”

Dit klinkt veelbelovend. Zou je wat specifieker kunnen zijn over “jouw straatje”? En heb je nog Grote Voorbeelden?

“Mijn interesses qua muziek zijn vrij breed”, gaat Elger verder. “Zo luister ik heel graag naar progressieve rock/metal zoals Dream Theater, Symphony X en Planet X, kan ik goed luisteren naar Amerikaanse rock als ZZ Top en Bruce Springsteen, en luister ik anderzijds ook graag naar filmmuziek als Hans Zimmer en James Newton Howard.
Drummers die mij veel hebben geinspireerd zijn Virgil Donati, Mike Portnoy en Tony Royster Jr.”
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Plaats een reactie
U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Login
Gebruikernaam

WachtwoordWachtwoord vergeten?